TRUPA TAKE FIVE

We love to entertain you!

Împreună creăm momente reușite

Take Five reunește muzicieni pasionați, dornici să aducă un suflu nou de energie și bună dispoziție, fiind soluția garantată pentru orice eveniment reușit.

,,Suntem o trupă formată din prieteni, e ca o familie, fiecare contribuie cu ceva la bunul mers al trupei. Nu este vorba despre ,,mine’’, aici e vorba despre ,,noi’’, suntem o echipă iar acest lucru proiectează direct dinamica pe care o emanăm la fiecare eveniment.’’

Tudor RogozFondator & Basist TAKE FIVE

Membrii trupei

Trupa Take Five s-a format în luna ianuarie a anului 2015 și este compusă din opt membrii cu o vastă experiență în domeniul muzicii.

Alex Baican

Solist vocal

Solistul trupei fiind pasionat de muzică de la o vârstă fragedă, activează la cursurile de Jazz din cadrul Palatului Copiilor Cluj Napoca încă din clasele primare, participând la multiple concursuri muzicale ca solist vocal și continuând cu ore de canto în compania a diferiți profesori din Cluj. În 2015 își începe cu adevărat rolul de solist vocal în cadrul unei trupe locale din Cluj-Napoca, dobândind experiență și încredere. Pe timp de zi lucrează în domeniul IT iar serile și le petrece fie la sala de repetiții, fie înconjurat de prieteni sau familie. Ca hobby-uri principale enumeră gaming-ul, sportul, literatura SF și este pasionat de gadget-uri și noi inovații în domeniul IT.

Silvia Miclea

Solist vocal

S-a născut în 28 martie 1988, în Șimleu Silvaniei. Este un berbec destul de încăpățânat (după cum ar zice colegii de trupă), extrem de ambițioasă, veselă, iar expresia „nu se poate” nu își găsește locul în concepția ei. Fiind o fire foarte optimistă și plină de viață, aportul ei în cadrul trupei este unul foarte mare, reușind să umple scena de veselie și bună dispoziție. „Am început să cânt la 11 ani, am făcut parte dintr-o trupă de 5 fete și aveam piese proprii. A fost frumos, am avut multe spectacole și cântam oriunde puteam, unde eram invitate. În timp, am simțit că vreau să studiez muzica mai mult, așa că am dat o probă la Școala de Arte Francisc Hubic, secțiunea canto, unde am intrat cu succes. A trebuit să imi las colegii de liceu din Șimleu, si să mă mut cu studiile în Oradea, la liceul teoretic „Aurel Lazăr”. Pentru mine a fost o schimbare radicală, dar știam pentru ce sunt acolo: să studiez muzica și să învăț cât mai multe, pentru că știam că asta îmi doresc să fac în viață: să cânt, să cânt și să cânt. Implicit am făcut parte din diferite proiecte muzicale, căpătând experiență în domeniu. După mult timp, am ajuns și la București, făcând parte din trupa „The Band”, dar m-am întors acasă să pun pe picioare experiența din capitală, dar în Cluj. În momentul de față fac parte din trupa TAKE FIVE pentru că este exact ceea ce eu căutam: profesionalism, oameni frumoși, muzică bună și posibilitatea de a cânta exact ceea ce imi place și mă reprezintă”.

Tudor Rogoz

Bas

Este fondatorul și basistul trupei. A absolvit cursurile de inginerie audio și producție muzicală la Academia de Muzică ,,Gheorghe Dima” din Cluj Napoca respectiv ,,Audio Masterclass” din Oxford, Marea Britanie. A avut contact cu muzica de la o vârstă fragedă, ajungând astfel să stăpanească diverse instrumente muzicale de proveniență orientală și nu în ultimul rând chitară bas. Despre el ne spune că este o persoană încăpățânată și exigentă însă cu un dezvoltat simț al umorului. În cei 16 ani de studiu a acumulat o vastă experiență muzicală, a activat în numeroase proiecte muzicale de anvergură națională și a susținut concerte în multe din orașele țării.

Andrei Gheorghiu

Chitară

Născut pe 4 aprilie 1988, din Piatra Neamț, a studiat Psihologia la „Universitatea Alexandru I. Cuza” din Iași. Pasiunea pentru chitară l-a purtat în multe colaborări cu trupe și artiști, câștigând cu formația Moldavia Folk premiul 1 la festivalele de Folk „Baladele Dunării” Galați 2012 și „Cetate Seculară” Mediaș 2012 și premiul de popularitate la Festivalul „Chira Chiralina” Brăila 2013. Andrei este cel mai nou membru al trupei și spune că „TAKE FIVE înseamnă jovialitate și seriozitate, dedicație și prieteni”.

Grigore Ciobanu

Trompetă

Sunt absolvent al Academiei de muzică ``Gheorghe Dima `` în 2006 la trompetă. În 2008 am absolvit masteratul tot la trompetă. Din 2008 am fost angajat al Operei Naționale Române Cluj, iar din 2010 șef de partidă trompetă (suntem 3 și eu sunt lider) până în prezent.
Am avut colaborări cu Filarmonica Cluj, Sibiu, Oradea, Târgu Mureș, operă Maghiară Cluj.
Turnee internaționale în Germania, Spania, Austria, Ungaria, Ucraina, Bielorusia, Rusia ș.a.

Sergiu Homone

Tobe

Este responsabil cu secțiunea ritmică a trupei. A terminat masteratul la secția pedagogie muzicală din cadrul Academiei de Muzică ,,Gheorghe Dima''. Îi place muzica care îi transmite un mesaj și îl face să danseze. Pe Sergiu îl caracterizează optimismul și energia pe care o emană și ține mult la lucrurile bine făcute dar apreciază mult spontaneitatea și improvizația atât în muzică cât și în viața de zi cu zi.

Ionuț Manole

Trombon

Este trombonistul trupei și este din Botoșani. A început să studieze muzica din clasa a 5-a la Liceul de Artă ,,Ștefan Luchian” din Botoșani participând la diferite concursuri și activități ce țin de muzică, în prezent fiind student al Academiei de Muzică ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Despre el spune că e o persoană care vorbește mult și care urmărește să facă câte o glumă de fiecare dată când se ivește ocazia, însă când este vorba de muzică este foarte serios și abordează totul într-o manieră profesională.

Cristi Postoronca

Clape / Acordeon

Am studiat la Liceul de Muzică “C. Porumbescu” din Chișinău la pian și acordeon, în prezent învăț la conservatorul din Cluj. Am obținut locul 1 la peste 10 concursuri naționale și internaționale.

Ani de experiență

2

Clienți

120

Evenimente

200

Like-uri

2000

Recenzii clienți

Dorești să cântăm la evenimentul tău?

We love to entertain you!